vrijwilligers

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen, maar weet je niet precies wat? Heb je kennis of ervaring die je wilt inzetten voor anderen?                             Denk je ‘ik zou wel eens wat meer mensen willen leren kennen’. Vrijwilligerswerk biedt de mogelijkheid iets leuks te doen voor jezelf en voor anderen. Een buurtkamer is er niet alleen voor de gezellige en leerzame activiteiten. De buurtkamer is er ook om de band tussen de bewoners in de wijk te versterken. Samen staan we sterker.

Heb jij een talent dat we in kunnen zetten? Ben je bijv. handig met computers of het naaien van kleding. Kan je goed omgaan met ouderen en ben je organisatorisch of sociaal ingesteld. Dan zijn we op zoek naar jou!

De buurtkamer staat ook open voor andere leuke activiteiten. Heb je een andere talent die je met de bewoners van de wijk wilt delen, kom dan langs voor een gesprek!

De buurtkamer is in principe het hele jaar open behalve op zomervakanties & feestdagen. Ook vrijwilligers die voor een parttime deel van het jaar ingeroosterd willen worden zijn welkom. Vrijwilligers werken zelfstandig in teams per dagdeel, worden intensief begeleid door de coördinator en kunnen ondersteunen bij diverse cursussen vanuit het Zebra welzijn.

Waar heeft de vrijwilliger recht op?                                                                                                                                                                                                             Een vrijwilliger heeft recht op een onkostenvergoeding. Daarnaast wordt één keer per jaar een uitje georganiseerd voor de vrijwilligers.                              Ben je al een vrijwilliger en wil je een klacht indienen?

De bedoeling is dat er op professionele wijze onderling met elkaar uitgesproken wordt wat er “dwars zit”. Kom je er onderling niet uit, dan kan de klacht besproken worden met de coördinator. De coördinator kijkt of de klacht gegrond is en zal op basis van de klacht de benodigde maatregelen nemen.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de buurtkamer Teniersplantsoen. Bij onbereikbaarheid van de voorzitter kan contact opgenomen worden met de penningmeester.

 

 

Contactgegevens

 

Contactpersoon Mobiel E-mail
 

Voorzitter: Khalid Aakil

 

 

0648469079

 

buurtkamer88@outlook.com

 

Penningmeester: Abdelkader El Moumni

 

 

0647103958

 

a.elmoumni68@gmail.com