Buurtpreventieteam Tenierplantsoen.

Wekelijks is de buurtpreventieteam Tenierplantsoen actief in de wijk om in contact te komen met alle bewoners van de wijk. Hierbij werken een groep vrijwilligers samen met de gemeente om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de buurt gewaarborgd blijft. De vrijwilligers zijn betrokken bij de straten en buurten waar men woont. Er wordt o.a. gekeken naar illegale afval, vandalisme, overlast maar ook worden er meldingen gemaakt van kapotte verlichtingen, stoeptegels, gaten in de weg etc. De buurtpreventieteam werkt hierbij nauw met de wijkagent om voor een veilige en leefbare wijk te zorgen. De buurtkamer wil hierbij al onze vrijwilligers bedanken voor hun wekelijkse inzet!!

Wil jij ook bijdragen aan een veilige buurt voor jou en je kinderen, kom dan even langs bij de buurtkamer Tenierplantsoen en wie weet patrouilleer jij wekelijkse met de buurtpreventieteam!!

IMG_4116

IMG_4120

IMG_4229

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *